Les persones que varen comprar BONS FERGO AISA l´ Agost 2006 a l´entitat bancaria Bankpime (Bons emesos amb venciment  agost/11 a un 5% d’interès) no se´ls va tornar la inversió, ni es varen cobrar l´interès pactat de les quantitats invertides.

Amb la compra del negoci bancari de Bankpime per CAIXABANK es pot reclamar a aquest banc d´acord amb la Sentencia del TRIBUNAL SUPREM i recuperar els diners per la falta de transparència en la comercialització dels producte,. Així, ho ha disposat el TS. Els afectats tenen temps per recuperar- ho fins al mes d´agost del proper 2021, essent obligada Caixabank a respondre de la mateixa manera i amb idèntic abast que ho faria Bankpime.

Seria bo saber qui pot estar afectat,  doncs l’entitat bancaria va emetre valors por import de 25.000.000,-€ en aquella emissió i de ben segur que hi ha  encara moltes persones perjudicades que han perdut els seus diners.

Això sí, Caixabank continua cobrant comissions per la seva administració i gestió sense que als afectats els hi hagin retornat la seva inversió  i,  segons la jurisprudència, ha de respondre davant els demandants de la mateixa manera i amb idèntic abast que ho faria Bankpime

 El mateix va passar entre els anys  2006 a 2008 quan molts clients de BANKPIME, aconsellats pels empleats d’aquest banc, van adquirir productes financers complexos, com bons de bancs islandesos Kaupthing Bank o Landbanski, preferents de Lehman Brothers, a més dels bons de l’empresa constructora Fergo Aisa, i d’altres que encara serien susceptibles de ser reclamats.