L’any 2016 el Banc Popular va dur a terme una ampliació de capital amb l’emissió de noves accions, operació que anava orientada a millorar el seu finançament.

Contràriament, i per sorpresa de tots,  l’any següent el Banc Popular va ser adquirit pel Banc Santander pel preu d’1€ i els accionistes van veure desaparèixer les seves inversions.

Per compensar als afectats, el Santander va fer una oferta als perjudicats, que a més d’insuficient, els feia renunciar a qualsevol reclamació legal.

Més tard, el març de 2018 una sentència va fallar a favor d’un accionista i li va retornar la inversió, els interessos i les costes del procés. Quedava ben  clar que la solució oferta a canvi de renunciar a la via judicial no era la millor per l’accionista.

La justícia ha declarat l’existència d’error en el consentiment dels accionistes en el moment de la compra de les accions.  L’enganyosa informació facilitada pel Banc Popular en els seus fullets informatius, on s’assegurava rendibilitat, va portar als clients a fer-se una idea errònia de la seva inversió.

Si esteu afectats, no dubteu a consultar-nos. Us reclamarem l’anul·lació de la compra i devolució de la inversió realitzada  i els interessos.