Les persones que varen comprar BONS FERGO AISA l´ agost 2006 a l´entitat bancaria Bankpime que no se´ls va tornar la inversió ni van cobrar l´ interès pactat de les quantitats invertides encara estan a temps de reclamar FINS EL PROPER MES DE NOVEMBRE.

Amb la compra del negoci bancari de Bankpime per part de Caixabank es va produir la cessió a aquesta dels contractes celebrats per la primera i  d´acord amb les Sentencies del TRIBUNAL SUPREM  s’ha posat fi a la contradicció  justificant que es poden recuperar els diners de la inversió per la falta de transparència en la comercialització dels producte.

Els afectats tenen temps per recuperar la inversió fins el proper mes d´agost  essent obligada Caixabank a respondre de la mateixa manera i amb idèntic abast que ho hagués hagut de fer Bankpime

Segur que hores d´ara hi ha persones perjudicades, doncs l’entitat bancaria va emetre valors por import de 25.000.000,-€ en aquella emissió de 2006,  i que encara poden recuperar els seus diners.

Els afectats tenen temps per recuperar la inversió fins el proper mes de Novembre  essent obligada Caixabank a respondre de la mateixa manera i amb idèntic abast que ho hagués hagut de fer Bankpime.

Això sí Caixabank continua cobrant comissions per la seva administració i gestió sense que als  afectats els hi hagin retornat la seva inversió.

Lo mateix va succeir entre els anys 2006 a 2008 quan molts clients de BANKPIME, assessorats per els treballadors d´aquell banc, van adquirir altres productes financers complexes, com els de bancs islandesos Kaupthing Bank o Landbanski, el preferencial de Lehman Brothers, i altres que encara serien susceptibles de ser reclamats.

QUEDAN NOMÉS 8 MESES per poder plantejar l’acció judicial davant els tribunals.