Entre els anys 2006 i 2008 molts clients de BANKPIME, aconsellats pels empleats d’aquest banc, van adquirir productes financers complexos, com bons dels bancs islandesos Kaupthing Bank o Landsbanski, procedents de Lehman Brothers, bons de l’empresa constructora Fergo Aisa, i d’altres.

Amb la compra del negoci bancari de BANKPIME per CAIXABANK molts estalviadors van reclamar a aquest últim banc com a responsable de la manca de transparència de BANKPIME en la venda d’aquests productes de risc. És per això, que el Tribunal Suprem en la Sentència de 29 de novembre de 2017, va posar fi a les discrepàncies entre Audiències Provincials i va rebutjar la pretensió de CAIXABANK d’estar exempta de responsabilitat sobre les reclamacions que es poguessin interposar contra BANKPIME per falta de transparència en la comercialització de productes financers complexos.

En aquesta resolució el Tribunal Suprem considera que «CAIXABANK ha de respondre davant els demandants de la mateixa manera i amb idèntic abast que ho faria BANKPIME».

Des que es va dictar aquesta sentència molts afectats van reclamar judicialment a CAIXABANK, qui actualment per evitar major perjudicis està acceptant les nostres demandes arribant a acords i retornant als afectats una bona part dels interessos.

Aquesta és UNA BONA NOTÍCIA PELS CLIENTS QUE HO VAN SER DE BANKPIME, però és important que reclamin els seus drets el més aviat possible.